Ilmainen toimitus, jos tilauksesi on yli 50 €

Ostoehdot ja tietosuojakäytäntö

Ostoehdot

Asiakkaan (jäljempänä "ostaja") sopimuspuoli kaikista verkkosivuston www.funplate.fi kautta tehdyistä sopimuksista on:

Formac Production AB (jäljempänä "Funplate", "Funplate.fi", "meidän" tai "me")
Yritys-nro: 556601-9831
Moränvägen 10
352 45 Växjö
Ruotsi

info@funplate.fi

Funplaten kuluttajana olet kuluttajaostolain ja etäsopimuksia koskevan lain säännösten alainen.


TOIMITUS

Kaikki tuotteet toimitetaan samanaikaisesti. Jos toimitusaika muuttuu, niin ilmoitamme siitä ostajalle. Kaikki toimitukset lähetetään pakettina.

Funplaten toimitukset toimitetaan DHL:n ja postin kanssa.

Toimitukset, jota asiakas ei nouda tai toimitetaan väärään osoitteeseen, palautuu meille. Jos paketti lähetetään uudestaan asiakkaalle niin asiakas maksaa uuden toimitusmaksun.

RAHTI

Ellei toisin mainita niin rahtikustannus on 5,90 € / lähetys. Lähetys on rahtivapaa, jos tilaa yli 50 €.

MAKSAMINEN

Funplate.fi käyttää Klarnaa maksujen välittäjänä. Turvallista maksaa kortilla, laskulla tai suorilla maksuilla. Klarna täyttää kaikki PCI DSS-vaatimukset. Lue lisää osoitteessa klarna.fi.

TUOTTEET JA HINNAT

Kaikki hinnat Funplate.fi-sivuilla sis. ALV:in. Hintatiedot Funplate.fi sivuilla ovat voimassa toistaiseksi ellei toisin mainita. Funplate pidättää oikeuden muuttaa kaikkia tietoja.

PALAUTUKSET

Tuote joka on valmistettu tai painettu asiakkaan toivomuksen mukaan niin ei ole palautusoikeutta. Jos huomaat virheen tilauksen tekemisen jälkeen, niin ole yhteydessä meihin niin nopeasti kuin mahdollista jotta tilaus ei mene tuotantoon niin saadaan tilaus peruttua.

Tavallisille tuotteille, joita ei valmisteta ostajan toiveiden mukaisesti, sovelletaan tavanomaista 14 päivän peruutusoikeutta. Ostaja on vastuussa toimituskuluista palautuksen yhteydessä. Tapauksissa, joissa ostaja käyttää peruuttamisoikeutta ja Funplate havaitsee palautetun tuotteen tutkiessaan vaurioita tai jos tuotetta on käytetty enemmän kuin tarkastustarpeisiin tarvitaan, vähennetään osa palautetusta määrästä. Ota yhteyttä meihin ennen tilauksen palauttamista.

VALITUKSET / KULJETUSVAHINGOT

Funplate käsittelee kuluttajasuojalain mukaan valituksia. Ostajan on aina tarkistettava kaikki tilaamansa tuotteet että ne ovat virheettömiä. Jos huomaatte poikkeuksen tuotteessa niin valokuva tuotteesta aina auttaa reklamaation tekemistä.

Reklamaatio tehdään aina kohtuullisen ajan kuluessa.

TUOTTEIDEN VÄRI JA MUOTO

Kaikki Funplate.fi sivuilla olevat tuotteet ovat vain erimerkkejä koskien värejä ja muotoja. Jos haluatte varmistaa värin tai muodon voi tilata näytteen meiltä, ole vain yhteydessä.

Funplate ei voi taata, että toimitetun tuotteen värisävyt tai mallit ovat 100% oikeita ostajan tietokoneen näytössä näkyvien kanssa. Näyttöasetukset vaikuttavat värisävyjen renderointiin ja joissakin tapauksissa kuvioiden näyttämiseen.

SOPIMATON SISÄLTÖ JA TEKIJÄNOIKEUDET

Funplate pidättää oikeuden kieltäytyä tilauksista, jotka sisältävät tekstejä tai kuvia, jotka ovat laittomia tai joita pidetään loukkaavina, rasistisina tai säädyttöminä. Näissä tapauksissa tilaus peruutetaan ja takaisin maksetut rahat palautetaan 30 päivän kuluessa.

Funplate tulostaa ostajan lähettämän materiaalin ilman vaikutusta tai vastuuta lopputuotteen sisällöstä. Kun tilaat tuotteen, jonka sisältö (teksti ja / tai kuva) on siirretty ostajan toimesta, ostaja varmistaa, että ostajalla on kaikki käyttöä ja julkaisemista koskevat oikeudet. Ostaja on yksin vastuussa siitä, että tuote ei loukkaa toisen immateriaalioikeuksia ja että lopputuote ei riko sovellettavaa Ruotsin lakia.

Ostaja vapauttaa Funplaten varauksettomasti kaikista vaatimuksista, joita voidaan tältä osin esittää Funplatelle.

Olemassa olevat siluetit
Tietyistä varoitusmerkeistä, varoitustarroista ja "leikkiviä lapsia"-tuotteista haetaan tietyt siluetit Vector4free.com

KIISTA

Riitatapauksissa noudatamme yleisen valituslautakunnan suosituksia. Löydät ne täältä http://www.arn.se.

Tietosuojakäytäntö

Otamme asiakkaidemme, tavarantoimittajien ja muiden sidosryhmien henkilökohtaisen koskemattomuuden erittäin vakavasti. Se perustuu eurooppalaiseen tietosuoja-asetukseen (GDPR) ja selventää, kuinka työskentelemme oikeuksien ja yksityisyyden suojelemiseksi.

Jotta palvelumme oikein, meidän on käsiteltävä tietyn tyyppisiä henkilötietoja. Käsittelemällä tarkoitamme kaikkia henkilötietojen keräämistä, tallentamista, käsittelyä, muuttamista ja käyttöä. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa kuinka käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on.

HENKILÖTIEDOT

Funplate (Formac Production AB) vastaa henkilötiedoista ja vastaa siten henkilökohtaisten tietojen käsittelystä. Keräämiämme henkilötietoja käytämme vain me, ellei rekisteröinnin yhteydessä tai ilmoitetussa muodossa toisin ilmoiteta, kun olette olleet yhteydessä meihin.

HENKILÖTIETOJEN TURVALLISUUS

Suunnittelemme menettelyt ja menettelytavat varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisella tavalla. Lähtökohtana on, että vain Formacin henkilöillä, jotka tarvitsevat henkilötietoja tehtäviensä suorittamiseen, pitäisi olla pääsy niihin. Turvajärjestelmämme on kehitetty siten, että keskitytään eheyteen ja suojaa erittäin suuressa määrin tunkeutumiselta ja muilta muutoksilta, jotka voivat vaarantaa yksityisyytesi.

HENKILÖTIETOJEN KOKOAMINEN JA KÄYTTÖ (KÄSITTELY)

Jotta voimme tarjota sinulle palvelujamme, käsittelemme henkilötietoja seuraavissa tilanteissa ja seuraaviin tarkoituksiin. Emme tallenna mitään tietoja kauemmin kuin tarvitsemme.

TÄYTTÄMÄÄN SOPIMUKSEN

Jotta voimme täyttää tilauksemme tai sopimuksemme tilauksista, tavaroiden toimittamisesta ja laskujen lähettämisestä sinulle, käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen muodossa.

JOTTA VOIMME OTTAA YHTEYTTÄ SINUUN

Jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, käsittelemme yhteystietosi: nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen muodossa. Jos olet tilannut uutiskirjeemme, käytämme myös sähköpostiosoitettasi tietojen ja tarjousten lähettämiseen, mutta voit halutessasi lopettaa tämän tyyppisen postituksen vastaanottamisen milloin tahansa napsauttamalla tilauksen linkkiä postituksen alaosassa. Tallennamme näitä tietoja niin kauan kuin olet aktiivinen asiakas kanssamme.

KUINKA JAAMME HENKILÖKOHTAISIA TIETOJA MUIDEN KANSSA

Kaikki käsittelemämme henkilötiedot tallennetaan IT-palveluntarjoajiemme kanssa ja ne sijaitsevat aina EU / ETA-maissa. Emme myy henkilökohtaisia tietojasi kenellekään ja jaamme henkilötietoja vain muille osapuolille, jotta voimme tarjota palveluita asiakkaillemme. Henkilötietoja saa sitten käyttää vain palveluiden tarjoamiseen asiakkaillemme Funplate.fi-sivuston kautta. Kun jaamme henkilökohtaisia tietojasi toisen osapuolen kanssa, olemme vastuussa tietojen käsittelystä ja aina on avustussopimuksia, jotka säätelevät henkilötietojen käsittelyä. Joissakin tilanteissa meidän on luovutettava henkilökohtaisia tietoja lakien tai säännösten vaatimusten noudattamiseksi. Saatamme joutua paljastamaan henkilötietoja myös laillisten etujemme suojaamiseksi tai petoksien havaitsemiseksi ja estämiseksi.

MAKSURATKAISU KLARNA CHECKOUT

Funplate käyttää Klarna Checkoutia maksuratkaisuna. Klarna käsittelee syöttämiäsi tietoja maksun suorittamiseksi. Funplate myös huolehtii ja tallentaa nämä tiedot tilausten hallintaa varten. Emme käytä näitä tietoja markkinointitarkoituksiin. Jos valitset aktiivisesti tilata uutiskirjeemme, lähetämme sinulle uutiskirjeitä. Aktiivinen valinta tehdään kassalla valintaruudun kautta tai Funplate.fi-sivuston alaosassa uutiskirjeen lomakkeessa.

HENKILÖKOHTAISET OIKEUDET

Tietosuoja-asetus antaa sinulle tiettyjä oikeuksia, kun käsittelemme henkilötietojasi. Voit vedota näihin oikeuksiin ottamalla meihin yhteyttä käytännön alareunassa olevien yhteystietojen kautta. Pyrimme aina oikeisiin tietoihin ja siksi oikaistamme, täydentämme, poistamme tai tunnistamme henkilötietoja tarvittaessa. Jos huomaat, että jotkut tiedot ovat vääriä tai harhaanjohtavia, ota meihin yhteyttä välittömästi.

KUINKA VOIT VAIKUTTAA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYYN?

Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa kokonaan tai osittain annettu suostumus henkilötietojen käsittelyyn. Suostumuksesi peruuttamisella ei kuitenkaan ole vaikutusta henkilötietojesi käsittelyyn ennen peruuttamista. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointia tai profilointia varten. Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietoja käsittelemme sinusta, ja oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista. Tietyin ehdoin sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tai rajoittamista käsiteltäväksi. Sinulla on myös tietyin edellytyksin oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja sinulla on oikeus siirtää nämä tiedot toiseen henkilötietojen hallintaan (tietojen siirrettävyys). Sinulla on myös oikeus tehdä valitus Ruotsin eheyden suojeluviranomaiselle tai muulle toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, joka valvoo yritysten henkilötietojen käsittelyä.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@funplate.fi ja ilmoita, että etsit tietosuojavaltuutettuamme.