Ilmainen toimitus, jos tilauksesi on yli 50 €

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan tavaroideni saaminen kestää?

Kaikilla tuotesivuillamme ilmoitetaan toimitusaika (hinnan yhteydessä). Kaikilla tuotteilla ei ole sama toimitusaika, koska tuotantoaika on erilainen tuotteittain. Huomion arvoinen on myös se, että tilaamalla useita eri tuotteita, joilla on eri toimitusajat, sovelletaan toimitusaika tuotteelle, jolla on pisin tuotantoaika.

Kuinka kirjaudun sisään / kuinka voin rekisteröityä?

Funplatessa meillä ei ole sisäänkirjautumista eikä rekisteröintiä. Sinun tarvitsee vain tehdä / valita tuote, laittaa se ostoskoriin ja suorittaa ostoksesi kassalla. Kun tilaus on tehty, automaattinen tilauksen vahvistus lähetetään antamasi sähköpostiosoitteeseen.

Miten maksan?

Funplate- verkkokaupassa käytämme maksupalveluntarjoajaa Klarnaa, tarkemmin sanottuna Klarna Checkoutia, mahdollisimman yksinkertaiseen maksuprosessiin. Klarna Checkout -palvelussa voit maksaa laskun, kortin, pankkimaksun tai osamaksun.

Voinko käyttää Funplate-kilpeä rekisterikilpenä?

Funplate ei ole hyväksytty rekisterikilpi, eikä sitä saa käyttää sellaisena. Funplate on tarkoitettu käytettäväksi väliaikaisena kilpenä, auton esittely autonäyttelyssä, seinälle asetettavana tai auton ikkunaan.

Onko mahdollista käyttää pieniä kirjaimia Funplate-kilvessä?

Valitettavasti Funplate-kilven tekstiä ei ole mahdollista kirjoittaa pienillä kirjaimilla. Kaikki Funplate-kirjaimet painetaan fyysisillä "näppäimillä", jotka kaikki ovat isoja kirjaimia.

Olemme yhdistys, joka haluaa tilata useita kopioita. Saammeko alennusta?

Joillakin tuotteillamme on alennuksia, jos tilaat suuremman määrän. Muissa tapauksissa voit ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tilata vähintään 10 tuotetta. Ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@funplate.fi.

Mitä tarkoittaa "Rekisterikilven taustalevy sisältyy hintaan!"?

Kun tilaat mainoslistan Funplate-verkkokaupasta, mukana tulee aina rekisterikilven taustalevy, varmistamiseksi että mainoslista sopii auton taustalevyyn.